Ångermannagatan 158 Vällingby

Välkommen till Josephs i Vällingby

På Josephs är vi stolta över att kunna erbjuda en klassisk svensk matupplevelse i hjärtat av Vällingby. Vår meny är inspirerad av de finaste smakerna från det svenska köket med många klassiska svenska maträtter, tillagade med omsorg och passion för att ge dig en oförglömlig måltid.

Restaurangen grundades 1992 och har genom åren varit en central del av Vällingbys mat- och dryckesupplevelse. Under de senaste åren har nästa generation tagit över med målet att höja både matupplevelsen och dryckeserbjudandet.

Josephs vill bjuda på något exklusivt och oförglömligt för våra gäster. Vårt dryckessortiment är exempelvis en av den bredaste i Västra Stockholm. Vi befinner oss just nu på en ölresa där vi bjuder in svenska mikrobryggerier. Ölen från mikrobryggerierna som fått högst betyg av våra gäster har vi börjat servera. Ni kommer hitta ett av de bästa ölsortimentet i Stockholm på Josephs.

På Josephs kan du njuta av en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för allt från en god lunch till en festlig middag med vänner och familj. Solen, när den dyker upp, skiner på vår uteservering innan den lägger sig. Och vi har något som är ganska unikt, vilket är ett rökrum. 

Oavsett om du är sugen på en klassisk svensk rätt eller något mer exotiskt så har vi något för alla smaker. Vi är speciellt stolta över vår pizza, som vi tycker är den godaste i hela världen. Och så har vi såklart en bred barnmeny så att de små blir nöjda och glada.

Varmt välkommen till Josephs – där god mat och trevligt sällskap är vårt fokus. Vi ser fram emot att träffa dig.

KONTAKT

Ångermannagatan 158

162 65 VÄLLINGBY

Telefon: +46 (0) 8 37 35 03
E-post: jbvallingby@gmail.com